Pocetna » Ljubav i Sex


Seksi rekviziti iz frižidera




  Ocenite članak: 13
pregleda: 1121
Dodao/la: Impi
datum: 2012-07-16


Želite li da začinite vaš seksualni život? Zavirite na mesto gde žive ukusi i teksture - vašu kuhinju. Ko zna da uživa u hrani zna da uživa i u seksu, a za dvostruki užitak možete odjednom da konzumirate isto. Donosimo vam pet namirnica koje verovatno imate u frižideru, a koje mogu poslužiti kao seksualni rekviziti. Ako vam je ponestalo nečega s popisa, trk u najbližu prodavnicu!
Neka gori pod ledom i vašim prstima

Čokoladni preliv - Nema hrane koja je više seksi od čokolade. Topao ili hladan, prospite po partneru malo čokoladnog preliva, a ako igricu želite da igricu učinite još slađom gledajte ga u oči dok to radite.

 

Šlag - Uz čokoladni preliv odlično ide šlag pa prelijte partnera i njime. Ali, šlag nije vezan uz seks samo zato jer je "ukusno" lizati ga s tela, već i zbog zabave. Ko ne voli zvuk šlaga koji izbija iz boce? Zabava je važna, ali često zanemarena, komponenta odličnog seksa.

 

Puding - Jedan od načina na koji se možete igrati pudingom je da ga razmažete jedno po drugome, ali ako tražite manje neurednu varijantu pokušajte da se međusobno hranite pudingom. To je super način da se zagrejete za seks i budete nestašni.

 

Jagode - Jagode se smatraju afrodizijakom, ali ne samo iz hemijskih razloga. Pripadaju grupi hrane koja budi seksualnu želju jer podseća na nešto drugo - telesne sokove. Njihovoj sočnosti nećete moći da odolite, pogotovo ako su umočene u tečnu čokoladu i njima vas hrani partner.

 

Kockice leda - Velika hladnoća na osetljivim delovima tela praćena poljupcem s vrelih usana na istom mestu u trenutku će vas dovesti do jakog seksualnog uzbuđenja. A tu je i zabava dok rukom hvatate kockice leda koje se tope po partnerovu telu - mera neozbiljnosti u mnogome će začiniti vaš seksualni život!