Pocetna » Zanimljivosti


Seljaci ubili vodju sekte koji je jeo ljude,silovao i ubijao devojčice!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 841
Dodao/la: Roby_the_King
datum: 2013-09-03


Stiven Tari, vođa kulta "Crni Isus" pronađen je raskomadan, kada su ga napali seljaci zbog toga što je napao jednu ženu koju je na prevaru doveo u sektu. Poznat je od ranije po kanibalizmu i silovanju devojčica.


Zloglasni vođa kulta “Crni Isus” Stiven Tari ubijen je u zabačenom selu Gal, u kojem je živio u Papua Novoj Gvineji. Prema izeštaju policije iz grada Madanga, Tarija su ubili gnevni seljaci.

Svet je za njega saznao 2010. godine, kada je osuđen na zatvorsku kaznu zbog silovanja devojčica iz njegove sekte. Agencija je objavila da je u istrazi o silovanjima otkriveno i da je bio kanibal, ali za to mu se nije sudilo.

Do incidenta u kojem je Tari ubijen došlo je kada su on i jedan njegov sledbenik napali ženu koju su na prevaru doveli u sektu. Stanovnici sela Gal su ih okružili i mačetom raskomadali njihova tela. Policija još proverava navode da je Tari napao ženu nakon što je već ubio njenu prijateljicu.

Tari je imao 48 godina i bio je propali student teologije, a hteo je da bude luteranski pastor, ali je nestao s fakulteta nakon što je pred profesorima doveo u pitanje biblijsku nauku. U martu je pobegao iz zatvora u Madangu. Kad je osnovao sektu, tvrdio je da je upravo on “pravi Isus” i obećavao sledbenicima bogatstvo i iskupljenje.

Devojke i žene koje su ga sledile postajale su Tarijeve seksualne robinje koje je zvao “cvećarke”. U selima oko Gala imao je hiljade sledbenika, ali nakon hapšenja većina ga je napustila.


IZVOR


+2   Spam
LaMistress   (2013-09-03 9:29 AM) [Sadrzaj]
e ako su ga