Pocetna » Estrada i Tv


Sergej Trifunović: Bolje da spasite život detetu nego što bacate pare na reality




  Ocenite članak: 4
pregleda: 1637
Dodao/la: Admin
datum: 2013-04-01

Slike iz Sergej Trifunović: Bolje da spasite život detetu nego što bacate pare na reality


Sergej Trifunović je, na poziv voditeljke, uleteo u studio televizije B92 u emisiju magazin VIP Velikog brata.Ja ću samo kratko i idem rekao je Sergej i dodao da je skoro u Srbiji umrla devojka koja nije imala novca za operaciju, godinu dana pre toga, država je dala milion dolara za otkup Miladina Kovačevića, a da ja trenutno aktuelna priča male Tijane za koju se sakuplja novac za transplataciju srca.

Zamolio bih sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB, odvoje pare za Tijaninu operaciju. Svi vi koji trošite vaš novac da izbacite ovoga ili onoga, uradite neko dobro delo. Pre nekih mesec dana i Hrvati su skupili milion dolara za operaciju neke svoje devojčice, a pošto kapiram da ste svi veliki Srbi i imate ćirilične tastature, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata.

Pred zbunjenim organizatorima i voditeljima Marijanom Mićići i Mikijem Đuričićem, Sergej je na kraju svog „izlaganja" pročitao ime i prezime devojčice kojoj je pomoć potrebna ( Tijana Ognjanović, 8 godina iz Beograda. Broj žiro računa na koji možete uplatiti vašu donaciju je : 205-9011004816395-73 ) a zatim demonstrativno napustio studio rečima:

Harizmantični glumac je sa sobom doneo i veliki transparent na kome piše Za Tijanu 8221 i broj žiro računa za donaciju. Voditeljka, Marijana Mićić šokirana onim što je Sergej uradio, uspela je samo da kaže da oni uvek podržavaju ovakve akcije, dok je Sergej nastavio:

"Mislim da je ovo mnogo korisnije. Bolje da za ovo date svoj novac nego da gledate kako Stanija muze kravu i ko kome masturbira falus! Operacija košta milion dolara i trenuto radimo na tome da spustimo cenu. Ne morate da glasate da iz kuće ispadne Sergej, skratiću vam muke i sam ću otići" zahvalio se glumac svima i napustio studio i ostavio za sobom potpuno zbunjene voditelje, koji su rekli da oni uvek učestvuju u ovakvim akcijama i da, evo podržavaju i ovu akciju.


IZVOR



0   Spam
zajackod   (2013-04-19 1:05 PM) [Sadrzaj]
Da ima vise ovakvih "velikih Srba" ,situacija bi bila potpuno drugacija...!!!Pa zar nije bolje dati 35-40.- din. za ovakvu ili neku ne daj boze sl. situaciju ,nego isto toliko za 1-nu poruku VB-u.Ja sam svoje dao i uvek cu kada mogu i koliko mogu bez obzira na kolicinu dinara /neka je i 5.- din. ,ali...ipak je dato.../ ,ljudi se obicno izvlace na fazon "nemam ni ja sta da jedem ,a ne da dajem ..." ili "sta da dam 2.- din. ,kada vise i ja nemam" itd.!E pa "veliki Srbi" ,izgleda da ste zaboravili onu staru narodnu ... "ZRNO PO ZRNO - POGACA" ... !!!!! /i DOSTA vise ,ne mogu ,samo se nerviram sada ,jer sam jako dobro upoznat sa "velikim Srbima" ,jos od vremena ,kada se trebala braniti DOMOVINA ,a oni su samo "divljali" i LAJALI u sred Bograda - niko nije "slucajno usao u "autobus prokletih",pa pravac tamo gde TREBA/ - naravno CAST IZUZECIMA ,jer oni su mi bili i ostali braca ,/nazalost/ ,po oruzju ,ali znam da ce se takvi i sl. ,uvek naci i uvek biti tu kada NE DAJ BOZE zatreba..toliko i POZDRAV ... !!! Oprostite mi ,ali "malo" sam se iznervirao ,nadam se da necete zameriti...P.S.:OBRACAM se mojim No.1 "voj.net"-ovcima ,a ostali..."NA DELU SE VIDI KO JE KO"..... !!!B)

+2   Spam
emilijanom   (2013-04-01 1:02 PM) [Sadrzaj]
Svaka cast,podrska za Tijanu!

+4   Spam
ksendzi   (2013-04-01 10:07 AM) [Sadrzaj]
svaka mu cast, jedino on ima ono medju nogama da tako nesto uradi, i vidi sta su prave vrednosti i za sta se treba boriti da