Pocetna » Film


Serija "Poverljivo iz L.A."
  Ocenite članak: 0
pregleda: 144
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-09-11

Slike iz Serija


"Poverljivo iz L.A." roman je koji je prvi put objavljen 1990., pisca Džejmsa Elroja. Obrađuje priču iz 1950.-ih o tri detektiva koji istražuju ubistva, reporterki i holivudskoj glumici, uključenima u istragu o nizu sadističkih ubistava u podzemlju Los Anđelesa.

Prema romanu snimljen je istoimeni film 1997., u kom su glumili Gaj Pirs, Kim Besindžer, Rasel Krou, Kevin Spejsi i mnogi drugi poznati glumci. Film je nominovan za brojne nagrade, a osvojio je dva Oskara, za najbolju sporednu ulogu Kim Besindžer i za adaptaciju scenarija Hanson i Brajanu Helgelandu.

CBS je ovih dana najavio kako će uskoro krenuti sa snimanjem tv serije istoimenog naslova. Džordan Harper, producent poznate serije "Mentalista" te Foksovog "Gotama", biće izvršni producent te scenarista serije.

Ideja o pokretanju ovakve serije bilo je i ranije, pa je čak i snimljen pilot epizoda sa Kiferom Saterlendom i Erikom Robertsom. Projekat ipak nije zaživeo, čak ni naporima samog Elroja da ga proda nekoj od televizijskih kompanija.IZVOR