Pocetna » Film


Serija "Smrtonosno oružje (Lethal Weapon)" dobila 2. sezonu.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1163
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-02-24


Televizijski reboot popularnog filma Smrtonosno oružje (Lethal Weapon) s Melom Gibsonom i Dannyjem Gloverom ima fantastičnu gledanost na Fox-u zbog čega je već naručena nova, druga sezona, saznaje Variety.

U seriji Smrtonosno oružje glavnu ulogu policijskog dvojca imaju Clayne Crawford i Damon Wayans, a jedna je od prvih novih serija ove sezone na Fox-u koja je dobila punu sezonu u listopadu odmah nakon početka prikazivanja. Gledanost serije je i dan danas odlična za Fox: ako računamo gledatelje pred malim ekranima i raznim digitalnim platformama svaku epizodu gleda oko 11 milijuna gledatelja.

„Smrtonosno oružje nastavlja oduševljavati. Svaki tjedan donosi mnogo zabave i pritom ostaje ljudska i iskreno emotivna što moramo zahvaliti i glavnom glumačkom dvojcu koji su odlično kliknuli, ali i svima u glumačkoj i producentskoj ekipi. Svi zajedno rade fantastičan posao i zato je serija već sad dobila drugu sezonu. Sasvim zasluženo“, izjavio je Fox-ov predsjednik zabavnog programa David Madden.

Serija, baš kao i filmski serijal, prati avanture teksaškog policajca i bivšeg SEAL-ovca Martina Riggsa (Crawford) koji dolazi u Los Angeles kako bi počeo iznova te koji ubrzo dobije novog partnera, detektiva Rogera Murtaugha (Wayans).


IZVOR


0   Spam
Sudo7   (2017-02-25 3:07 PM) [Sadrzaj]
Ma serija ubija ...Znaci boze :D !!!!!

0   Spam
FUBAR   (2017-02-24 11:38 PM) [Sadrzaj]
Meni se licno ne svidja ,ali ukusi su razliciti - pa neka uzivaju oni koji vole ovu seriju ... Za mene je film bio i ostao zakon /svi delovi ,naravno/