Pocetna » Estrada i Tv


Severina u bolnici!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 755
Dodao/la: Mina
datum: 2011-04-21

Slike iz Severina u bolnici!


Popularna Seve će svoj „divan dan" slaviti u postelji sa visokom temperaturom, ali će žurku tim povodom organizovati kada ozdravi. "Severina je pre dva dana dobila visoku temperaturu, ali nije mislila da je situacija ozbiljna. „Prehlada ko prehlada", pričala je pevačica svima koji su je ubeđivali da odmah poseti lekara.

Ona se telefonski konsultovala oko antibiotika koje bi trebalo da uzme i pokušala je da tako skine temperaturu, ali nije uspela. Uobičajeni simptomi gripa, kijavica i kašalj nisu je puno zabrinuli, ali je istu noć Seve počela i da povraća, nakon čega je odmah prebačena u bolnicu. Pošto je bila iscrpljena od temperature, a zbog povraćanja je i dehidrirala, odmah su je priključili na infuziju kako bi se što pre oporavila. Lekarski tim je odlučio da je čitavu noć i naredni dan zadrže u bolnici kako bi pratili njeno zdravstveno stanje" kaže naš izvor blizak pevačici.0

On ističe da je rođendanska žurka iste večeri otkazana jer su lekari preporučili strogo mirovanje narednih desetak dana dok joj organizam ne ojača. Iako je sve bilo spremno za parti koji je pevačica organizovala sa verenikom, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, 200 zvanica će morati da sačeka neku drugu priliku. Ovu informaciju potvrdio je i pevačicin menadžer Tomislav Petrović.