Pocetna » Film


Sherlock: Uskoro nova epizoda?
  Ocenite članak: 0
pregleda: 530
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-28

Slike iz Sherlock: Uskoro nova epizoda? Slike iz Sherlock: Uskoro nova epizoda?


Novu epizodu Sherlocka gladni bi obožavatelji mogli vidjeti ranije nego što su očekivali, otkrio je jučer Martin Freeman, zvijezda trilogije Hobit, u britanskom talk-showu.Na pitanje voditelja kada možemo očekivati ponovno okupljanje ekipe Sherlocka, Martin Freeman je otkrio postojanje planova za snimanje zasebne epizode. Svojevrsni specijal, koji bi mogli snimiti van redovne sezone, Martin je opisao samo kao fantastičnu ideju, no kada bi se to moglo dogoditi nije znao reći.

Sherlock, BBC-jeva serija o modernom Sherlock Holmesu, svoju je prvu sezonu imala 2010. godine i odmah je postala omiljena među gledateljima. Iako se format serije, po 3 epizode u trajanju od 90 minuta, pokazao kao pravi pogodak, Sherlock dio svoga ugleda duguje i iznimno dugom (dvogodišnjem) periodu između objavljivanja novih epizoda. Nakon druge sezone prikazane 2012. godine, vjerni su obožavatelji bili prisiljeni čekati na nove epizode sve do siječnja ove godine.Očekivalo se da će do 4. sezone proći još nekoliko godina, posebice stoga što su glavni glumci Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) i Martin Freeman (Dr. Watson) posljednjih godina imali strjelovit uspon u svojim karijerama te su im kalendari prepunjeni snimanjima i drugim poslovnim obvezama. Dok Benedict Cumberbatch snima animirani film Pingvini s Madagaskara i priprema snimanje filmova Flying Horse i Lost City of Z, Martin Freeman je zauzet novom serijom Fargo i ulogom Richarda III u Shakespeareovoj drami. Dugom periodu čekanja na nove epizode pogodovala je i odsutnost producenata i začetnika ideje Sherlocka. Mark Gatiss i Steven Moffat u posljednje su vrijeme bili zauzeti drugim projektima (M. Gatiss snima triler Our Kind Of Traitor, a S. Moffat 8. sezonu popularne serije Doktor Who što je zasigurno utjecalo na odgodu snimanja serije.

Kada se može očekivati 4. sezona Sherlocka još nije poznato, a nagađa se kako se to neće dogoditi prije 2016. Uvjereni smo kako će posljednja odgoda snimanja, koje je trebalo početi na jesen ove godine, naići na veliko žaljenje mnoštva vjernih, ali već poprilično nestrpljivih obožavatelja.


IZVOR