Pocetna » Film


Sigourney Weaver očekuje transformacija u nastavcima 'Avatara'
  Ocenite članak: 0
pregleda: 330
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-14

Slike iz Sigourney Weaver očekuje transformacija u nastavcima 'Avatara'


Sigourney Weaver potvrdila je kako će se svakako vratiti za nastavke Avatara. Drugi, treći i četvrti dio već su u pred-produkcijskoj fazi, a redatelj James Cameron namjerava snimiti sva tri filma odjednom.

The Vulture je popričao sa Weaver, koja je u prvom dijelu glumila doktoricu Grace Augustin, te ju pitao je li spremna na izazov snimanja tri filma. "Bit će to avantura!", rekla je glumica. "Bit će fantastično. Ne mogu ni zamisliti u što se upuštam i u što se James Cameron upušta sa snimanjem tri Avatara odjednom no... Peter Jackson je to napravio sa filmovima Hobbit pa imamo njega kao uzor."Iako njen lik nije preživio prvi film Weaver će se svejedno pojaviti u sva tri nastavka, što će zahtjevati razvijanje njenog lika kroz serijal. "Za mene će to biti veliki izazov. Ne mogu previše pričati o tome no moja je uloga malo drugačija u svakom od nastavaka.", otkrila je glumica dodavši: "Na neki način ću se transformirati. Morat ćemo o tome pričati kada sve to preživim."

Film Avatar izašao je 2009. godine te osvojio čak tri Oscara od devet nominacija. Prvi nastavak megauspješnog filma koji je zaradio vrtoglavih 2.7 milijarde dolara diljem svijeta u kina dolazi tek u prosincu 2016. dok se ostali onda očekuju svake godine (kao što je to slučaj i s Hobbitom). Osim Sigourney Weaver, u svoje će se uloge vratiti i Sam Worthington i Zoe Saldana.


IZVOR