Pocetna » Ljubav i Sex


Situacije kada predigra nije potrebna




  Ocenite članak: 0
pregleda: 912
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-14


Kada je pravo vrijeme da preskočimo predigru?

Ona je veoma važan i sastavni dio umjeća vođenja ljubavi, ali ponekada se dese situacije kada je sasvim OK da je preskočimo...
Nakon dobre zabave

Bili ste na žurci i dobro se zabavljali cijelu noć. Popili ste po čašicu više i pokazali svoje umijeće na podijumu za igru. Atmosfera u prenatrpanom klubu je bila sjajna, kao i hemija između vas dvoje. Kada završite u stanu nakon ovakve noći, predigra vam nije potrebna – vjerovatno oboje maštate o seksu sa onim drugim cijele noći.

Kada pređete prag, poželjećete da strgnete odjeću jedno sa drugog, čak i prije nego što uopšte stignete do spavaće sobe. Zašto se opirati tome?
Nakon perioda duže razdvojenosti

Nakon što ste neko vreme bili razdvojeni jedno od drugog, bez obzira da li su u pitanju poslovni ili porodični razlozi ili putovanje sa prijateljima, ponovni susret biće silno zabavan. Vrijeme koje ste proveli odvojeno ne samo da će osnažiti emocije nego će i povećati Vaš libido.

Kada se susretnete na aerodromu, autobuskoj ili željezničkoj stanici, iste sekunde ćete poželjeti da se bacite jedno na drugo, ali ćete morati da se suzdržite dok stignete do kuće. Kad je već tako, vjerujemo da nikome neće biti do predigre!
Na javnom mestu

Veliki broj ljudi mašta o seksu na javnom mestu, kao nečemu što je zabranjeno i gdje vas lako mogu uhvatiti na delu. U ovakvim situacijama predigri svakako nema mjesta, ali ne brinite, uzbuđenje će svakako biti na vrhuncu.
Nemate vremena

Nemojte da odustajete od seksa zato što nemate mnogo vremena. Nekada je pravi užitak za oboje imati seks “na brzaka” bez predigre. U svakom slučaju, bolje nego nemati ga uopšte.

Ne praktikujte ga previše često – ponekada, dozirano i strastveno!
Izuzetak, ne pravilo!

Iako nije važna u nekim situacijama, predigra je svakako veoma važan dio vođenja ljubavi. Zato, ne dozvolite da ovakve situaciju postanu pravilo u Vašem ljubavnom životu, posmatrajte ih samo kao povremeno dozvoljeni izuzetak od pravila.