Pocetna » Zanimljivosti


Skandal u survajveru
  Ocenite članak: 1
pregleda: 829
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-17


SKANDAL U SURVAJVERU: Stanija nudila mito za pobedu!

Starleta pokušala da podmiti saplemenike kako bi pobedila u borbi za povratak u ujedinjeno pleme. Radovanu nudila ključeve od auta i stana u Americi

Na Ostrvu odbačenih postalo je zanimljivije nego u plemenima Boruka i Matambo. U ulozi glavnog skandal majstora ponovo se našla Stanija Dobrojević, koja je pokušala da podmiti svoje saplemenike kako bi joj prepustili pobedu u borbi za povratak u ujedinjeno pleme.

Gledaoci će u večerašnjoj epizodi imati priliku da vide nove klanove. Jelena i Žare su po ceo dan zajedno, a Mia i Stanija komentarišu kako, pored Aleksandre i Radovana imaju još jedan ljubavni par na ostrvu! Stanija je priznala da se priklonila Miji, jer su se ostali svi udružili, a njoj preostaje samo druženje s glumicom.Starleta se požalila na Jelenu i Žareta koji ostatku plemena nisu hteli da daju školjke koje su ulovili, što joj se učinilo nepravedno jer ona i Mia stalno kuvaju za njih.Takođe je ljuta jer joj je Žare obećao da će je pustiti da pobedi u borbi, ali na kraju nije. Žare joj je kasnije objasnio da je sve igra i da ga ne shvata preozbiljno.

Naime, Stanija se borila protiv Radovana i Žareta za povratak u buduće, ujedinjeno pleme. Pre borbe je zamolila Radovana da je pusti da pobedi, a za uzvrat mu obećava ključ od stana u Los Anđelesu, kao i ključeve od auta.I dok je Stanija uspela da uhvati tri kuglice u borbi, Radovanu je ispala već prva kuglica. Žare je izdržao sa četiri kuglice i tako pobedio starletu i postao kandidat za povratak u ujedinjeno pleme.