Pocetna » Film


Snima se novi film o Gremlinima!
  Ocenite članak: 1
pregleda: 723
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-04-23


Jedan od filmova koji i dan danas može bez problema da oduševi publiku je film 'Gremlini'. Film o malenim, ali opakim stvorenjima je bio prihvaćen kao mračna bajka još sredinom 80-ih kada je snimljen, a danas ga se sećamo kao klasika.

Snimljen je i nastavak, koji nije ostvario poseban uspeh, ali ono što je uspeo je stvaranje kakve takve franšize.

A čim su u igri franšiza i jedan klasik, veliki studiji se ubacuju u igru. Tako je scenarista i reditelj Chris Columbus još prethodnog leta potvrdio kako je scenarij za treći film zgotovljen. Ne samo to, već nas je uveravao da je produkcijski studio Warner Bros preuzeo sve u svoje ruke.

- Ponosan sam na scenario. Mračan je i uvinut, videćemo kako će ispasti sve - rekao je tada autor o scenariju za treći film.

O samom snimanju je i onda autor bio zagonetan, to jest nije želeo ništa da konkretno izjavi. Kako je u pitanju veliki novac, potpuno nam je i jasno zašto je tako nastupio. Ali od te njegove izjave pa do nedavno nismo čuli ništa o filmu. Srećom, scenarista je nedavno ipak nešto komentarisao o novim 'Gremlinima'.

- Aktivno radimo na tom filmu. I definitivno će biti reboot - potvrdio je Columbus.

Ako je to tačno, treći film serijala mogao bi ignorisati događaje u drugom filmu. Ne samo to, već bismo mogli 'izgubiti' Gizma, koji baš i nije lik kakvog očekujemo u današnje doba. Na žalost, Columbus nije bio voljan da pojasni svoju izjavu.

Jedan od razloga zašto je bio tih mogao bi biti taj što Columbus više nije reditelj filma. Iako nije bilo sigurno da bi reditelj 'Sam u kući' mogao režirati, njegove druge obveze onemogućile su mu rad na tom projektu. A kako nije ništa rekao o povratku reditelja Joea Dantea, koji je režirao dva prva filma o gremlinima, tako to pitanje ostaje neodgovoreno.IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-04-26 8:43 PM) [Sadrzaj]
Sto se mene tice ,uvek mogu pogledati i uzivati u novom filmu sa Gremlinima ...