Pocetna » Film


Snimat će se i Rambo V
  Ocenite članak: 0
pregleda: 500
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-26

Slike iz Snimat će se i Rambo V Slike iz Snimat će se i Rambo V


Nakon 6 godina od posljednjeg pojavljivanja omiljenog akcijskog junaka, Rambo će ponovno rasturati na ekranu. Glasine koje već dugo kruže o snimanju i petog nastavka Ramba napokon se ostvaruju.Njemačka kompanija Splendid Film je objavila kupnju prava na sljedeći (peti) film o Rambu. Najavili su izlazak Ramba V i povratak Sylvestera Stallonea njegovoj ikoničkoj ulozi opasnog vojnika. Kako je i objavljeno sam Stallone je napisao scenarij, a redatelj Ramba V će biti Avi Lerner koji je režirao i Ramba iz 2008. godine. U istoj izjavi poručeno je kako je sam Stallone opisao novi film kao njegovu vlastitu verziju trilera Nema zemlje za starce redatelja braće Cohen.

Filmski serijal s glavnim likom vojnikom zelenih beretki Johnom Rambom prvi put je osvanuo na filmskim platnima 1982. godine pod originalnim naslovom First Blood. Kod nas poznat pod imenom Rambo, imao je još 2 nastavka u osamdesetima (1985. i 1988.) te veliki povratak 20 godina kasnije. Posljednji Rambo (2008.) bio je posvećen preminulom glumcu Richardu Crenni koji je glumio pukovnika Trautmana u prava tri filma.
Nakon akcije u Burmi, ovoga puta Rambo će se naći u Meksiku gdje će se sukobiti s narko kartelom.Iako je film iz 2008. doživio miješane reakcije filmskih kritičara, nesumnjivo je da su gledatelji hrlili prema kino dvoranama vidjeti kultnog mišićavog vojnika. U svjetskim razmjerima film je zaradio 113.2 milijuna dolara i to s budžetom od 50 milijuna.
Hoće li i peta, a navodno i finalna priča o Rambu biti tako uspješna vidjet ćemo.


IZVOR