Pocetna » Tracevi


ŠOK u trejleru za Marvelov film!
  Ocenite članak: 1
pregleda: 1273
Dodao/la: Casper
datum: 2019-03-05


Nedavno je objavljen drugi trejler za film "Mračni Feniks" i počecima poznate X-Men heroine - Džin Grej (Sofi Turner) i problemima koje njena ogromna moć nosi sa sobom.
Ali, fanovima su zasmetale određene stvari koje su u trejleru otkrivene i koje se kose sa onim što se dešava vremenski kasnije u X-Men filmovima koju smo već gledali. Jedna od najvećih šokova je to što će u ovom filmu umreti Mistik (Dženifer Lorens)! Radnja "Mračnog Feniksa" se dešava na početku devedesetih godina, više od deset godina pre događaja koje smo već gledati, pa smrt Mistik narušava sve ono što dolazi posle toga i drastično menja priču iz originalne trilogije.
Mistik je Magnitov najveći saveznik, bila je odgovorna kidnapovanje senatora Roberta Kelija i pretvarala se da je on. Možda i najbitnije - Mistik je ta koja je oslobodila Magnita iz zatvora za mutante što je dalje pokrenulo niz drugih događaja, što sada više neće biti moguće. Mnogi su takođe istakli da bi bili bolje da su "ubili" Kviksilvera, jer bi se tako objasnilo zašto se on i ne pojavljuje kasnije u pričama.
Ono što je isto zasmetalo fanovima je to što je i u originalnoj trilogiji već "pokrivena" priča u kojoj Džin ima problem s kontrolisanjem moći kada postane Mračni Feniks, pa mnogi smatraju da je ova priča sveukupno potpuno nepotrebna. Pogledajte trejler, pa nam recite šta vi mislite!IZVOR