Pocetna » Sport


SOS KANAL: Lazar Marković u Čelsiju!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 958
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-05-10


Beogradska tv stanica tvrdi da je Partizan već prodao mladog napadača.

Prema saznanjima do kojih je došao SOS kanal, i to iz pouzdanih izvora koji su "javili" i za prošlogodišnji transfer Stefana Savića iz Partizana u Mančester siti, mladi napadač crno-belih Lazar Marković prodat je londonskom Čelsiju.

Ovaj izvor navodi da je Partizan od ovog transfera dobio sedam miliona evra, a ostaje još nejasno da li će Marković odmah otići u Čelsi ili još neko vreme nastaviti da nastupa za šampiona Srbije. Moguće je i da će, kao što je bio slučaj sa Slobodanom Rajkovićem posle transfera iz OFK Beograda u Čelsi, Marković biti prosleđen nekom trećem klubu na "kaljenje".

U danu kada je odjeknula vest da će jedan od najtalentovanijih igrača iz Srbije pojačati finalistu Lige šampiona i osvajača FA kupa za ovu sezonu, u Dnevnom listu Sport izašao je opširni intervju sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem.

Prvi čovek crno-belih, između ostalog, pričao je i o budućnosti Lazara Markovića u Partizanu. Đurić je kategorički odbio mogućnost da popularni Markec ovog leta napusti Humsku.

"Iskreno, ni u slučaju ponude koja se ne odbija, za 50 miliona evra Lazara ne puštamo da ide. I klub i Marković se slažu da je za njega najbolje da ostane još godinu dana u Partizanu", rekao je Đurić.

Đurića smo i sami pozvali pre dva dana za intervju, ali nam je predsednik Partizana tim povodom rekao da do kraja sezone neće pričati za medije, a onda će se novinarima staviti na raspolaganje i odgovarati na sva pitanja.