Pocetna » Film


Spiderman napokon stiže u Marvel




  Ocenite članak: 1
pregleda: 2053
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-10


Sony Pictures Entertainment "posudit" će Spidermana Marvelu za neke nadolazeće projekte


Sony Pictures Entertainment i Marvel studio objavili su kako Sony uvodi Marvel u čudesni svijet Spidermana.

Prema dogovoru koji su postigli, novi će se Spiderman prvi puta pojaviti u Marvelovom filmu dok će Sony poslije toga objaviti novi nastavak vrlo unosne Spiderman franšize, koji je planiran za 28. srpnja 2017. godine. Taj će film zajednički producirati Kevin Feige i njegov stručni tim iz Marvela uz Amy Pascal, koja je nadgledala franšizu prije 13 godina.



Marvel i Sony Pictures već razmatraju i druge mogućnosti kao integrirati likove iz Marvelovog svijeta u buduće filmove o Čovjeku-Pauku. Ova suradnja zaključuje desetljeće dugo nagađanje obožavatelja o tome hoće li Spiderman ikada biti dio Marvelovog svijeta na velikim ekranima, kao što je bio sastavni i bitan dio tog svijeta u stripovima.

Spiderman je sastavni dio Marvela već više od 50 godina, a sada će obožavatelji napokon moći doživjeti Spidermana kako treba, na njegovom mjestu među drugim junacima Marvelovog svijeta, gdje i pripada. "Ovo je prava odluka za franšizu, za naše poslovanje, za Marvel i za obožavatelje.", rekao je Michael Lynton, predsjednik Sony Picturesa.

Franšiza Spidermana koju je na velike ekrane donio Sony jedna je od najuspješnijih franšiza koje su ikada napravili te je vrlo dobro prihvaćena diljem svijeta, dok ukupna zarada koja je stigla od pet filmova o omiljenom superjunaku premašuje 4 milijarde dolara.


IZVOR