Pocetna » Zanimljivosti


Spinoff o Furiosi




  Ocenite članak: 1
pregleda: 821
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-04-23


Nema puno rimejka koje mogu da se podudaraju sa priznanjem koje je došlo sa rimejkom George Millerovog Mad Max-a. Franšiza u kojoj je nekada glumio Mel Gibson je predata Tom Hardy-u pre nekoliko godina. Uprkos produkcijskim pitanjima i navodno zagrejanom skupu kada su stvari krenule, Fury Road je ipak uspeo da bude jedan od najboljih filmova za 2015. godinu. Bio je to povratak formi za Millera dok je doneo vožnju ispunjenu adrenalinom od početka do kraja. Iako je Hardi igrao glavni karakter, bila je Charlizena Furiosa koja je zaista bila prihvaćena kod publike.

Theron je donela snažnu performansu u Fury Road-u, a ostavila obožavaoce da žele još. Nekoliko godina je bilo izveštaja o spinoffu / nastavku u radu, ali za sada nije bilo ništa od toga. Prošlo je skoro tri godine od kada je Furi Road debitovao, ali Theron je isto tako zainteresovana za još jedan film kao i ranije.

Screen Rant je razgovarao sa Charlize Theron tokom novinarske konferencije za njen novi film Tully. Tokom razgovora, pitali smo je o šansi da se dogodi film Furiosa. Ona nije bila u stanju da kaže novije detalje o statusu filma, ali se nadala da će se to dogoditi. Ona je rekla: „Nadam se. Volim taj lik, volela sam da radim sa George Miller-om i da je ikada bio na čelu, da. Mislim, bila bih od samog početka. Sa njim (George Miller) to je kao da radite sa Jasonom Reitmanom. Ne bi mi ni trebalo da vidim scenario, toliko mu verujem i to je sjajno kad to imate kod režisera.

 



IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-04-26 8:48 PM) [Sadrzaj]
Sjajno ..... @   ! ! !   @

FURIOSA IS THE BEST . . .   ! ! !      ;)