Pocetna » Film


Sprema se bitka: novi trailer za 'Planet majmuna: Revolucija'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1276
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-09

Slike iz Sprema se bitka: novi trailer za 'Planet majmuna: Revolucija' Slike iz Sprema se bitka: novi trailer za 'Planet majmuna: Revolucija'


Konačno je stigao novi trailer za Planet majmuna: Revolucija koji traje skoro 3 minute i nagoviješta odličan film!

Još je samo osam tjedana ostalo do američke premijere (kod nas stiže 2 tjedna kasnije) filma koji će gotovo sigurno biti jedan od najvećih hitova ovo ljeto, i iz studija 20th Century Fox su toga svjesni.



Franšiza Planet majmuna za Fox je dosad osigurala popriličnu zaradu (7 filmova, 2 televizijske serije, stripovi, romani pa čak i video igrica) s time da je reboot Planet majmuna: Postanak iz 2011. godine s Jamesom Francom u glavnoj ulozi postigao priličan uspjeh.

Pred nama je osmi film iz franšize za koji je redateljsku palicu preuzeo Matt Reeves, zaslužan za SF horor Cloverfield. Svoju ulogu glavnog majmuna Cezara reprizira odlični Andy Serkis, a uz njega gledamo novu glumačku postavu koju među ostalim čine Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell i Judy Greer.



Od novog Planeta majmuna puno se očekuje, što zbog uspjeha prethodnika, što zbog Serkisove glume, a u novom filmu nas očekuje napeta bitka za dominaciju jer na svijetu mogu biti glavni ili samo ljudi ili samo majmuni.

Planet majmuna: Revolucija u naša kina stiže 17.7.2014., a do tad provjerite kako će to otprilike izgledati u novom traileru!


IZVOR