Pocetna »


Sprema se "John Wick: Chapter 3"
  Ocenite članak: 1
pregleda: 1648
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-06-02


Treći u nizu filmova o ex-plaćenom ubici John Wick-u počinje sa produkcijom na jesen 2017.

Derek Kolstad, scenarista prva dva filma o trenutno najpopularnijem ex-plaćeniku je zvanično najavljen kao scenarista i trećeg filma koji će se zvati John Wick: Chapter 3, i verovatno će nam objasniti tačno kako je John uspeo da izvuče živu glavu pošto je na kraju drugog dela bio u popriličnoj "gabuli".

Derek Kolstad, koji je režirao prethodne filmove je bio siguran "pik" za scenario i trećeg dela, pošto su prethodna dva zabeležili više nego zadovoljavajuće rezultate. Keanu Reeves (The Matrix) je doživeo renesansu svoje karijere koja se činila kao slepa ulica, ali izgleda da na krajusvakog tunela možemo očekivati bar nekakvo svetlo, pa tako i Keanu trenutno proživljava ponovni špic popularnosti, a sve to zahvaljujući gun-fu trileru John Wick.

Pored Dereka Kolstada novom filmu se priključio i Chad Stahelski, on će režirati "chapter 3", koji je ko-režirao prvi film, a već za drugi film preuzeo režisersku palicu jer je režiser prvog dela bio primoran da se fokusira na nastavak Deadpool-a. 

John Wick: Chapter 3 još uvek nema zvaničan datum premijere, ali ono što je poznato je da produkcija počinje na jesen ove godine.IZVOR


+1   Spam
FUBAR   (2017-06-06 0:07 AM) [Sadrzaj]
Jedva cekam 3-ci deo ... Film mi je "zakon" B)

+1  
vega777   (2017-06-05 0:12 AM) [Sadrzaj]
odlican film jedva cekam nastavak da  B)