Pocetna » Film


Sprema se nastavak filma ’Top Gun’ ?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1017
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-04-06


Iako je od originalnog filma 'Top Gun' prošlo više od 25 godina, Tom Kruz, Džeri Brukhajmer i studio Paramount nameravaju da snime nastavak Maverikovih vazdušnih avantura.


Slavni glumac Tom Kruz ponovo je oživeo glasine o nastavku filma 'Top Gun' iz 1986. Pred kamerama je rekao da postoje određene prepreke, ali ako uspeju da ih prevaziđu, biće zabavno snimati taj film, istakao je.

Producent Džeri Brukhajmer aktivno radi na nastavku filma 'Top Gun' još od 2010. godine , ali zbog smrti režisera Tonija Skota bio je primoran da sačeka sa projektom. Tokom 2013. Brukhajmer je rekao da su Kruz, Paramount i on vrlo zainteresovani za snimanje još jednog filma o Maveriku i da se nadaju da će se to i ostvariti.

Kruz će u dugoočekivanom nastavku morati da se takmiči protiv pilota koji upravljaju robotskim dronovima. Brukhajmer je izjavio da će Top Gan 2 unaprediti svet avijacije kako bi oslikavao modernu stvarnost dok će Kruz biti pozicioniran kao iskusni pilot veteran koji se bori da dokaže da će čovek uvek trijumfovati nad mašinom.

'Koncept je u osnovi sledeći – da li su pravi piloti postali nepotrebni zbog dronova? Kruz će im pokazati da nisu. Oni su tu da ostanu', izjavio je Brukhajmer i dodao da se realizacija nastavka bliži stvarnosti uprkos razmaku od 28 godina kada se original Tonija Skota pojavio u bioskopima.
Tom Kruz trenutno radi na petom nastavku serijala 'Nemoguća misija'.


IZVOR



+1   Spam
zajackod   (2014-04-12 11:58 PM) [Sadrzaj]
To je tacno "Nekodaleko" ,ali mene zanimaju borbe novijih aviona.Siguran sam da nece film kao film nadmasiti originalni "Top Gun" po prici ,to je po meni sigurno !

-2   Spam
Nekodaleko   (2014-04-08 7:51 PM) [Sadrzaj]
Top gan je legendarni film, i ja mislim da nema potrebe za nastavkom ali sve se radi zbog novca.