Pocetna » Estrada i Tv


Šta Anđelina Džoli i Toma Nikolić imaju zajedničko?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 755
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-14


Da je Harisonu Fordu kao mladiću neko rekao da će jednog dana biti svetki poznata filmska zvezda, verovatnu mu ne bi poverovao, jer je čuveni glumac u to vreme bio - stolar. Mnogi poznati, pre nego što su zablistali na bioskopskom platnu, bavili su se zanimanjima koja su često sve samo ne glamurozna. Pogledajte kako izgeldaju neobične radne biografije zvezda...

Harison Ford


Uprkos činjenici da se nikad nije formalno obučavao za ovu veštinu, Harison Ford je pre nego što se pojavio na bioskopskom platnu, radio kao stolar. Zanat je “pokupio” u Los Anđelesu, a dok se bavio ovim poslom imao je priliku da pravi nameštaj za Ričarda Drajfusa, Džona Gregorija Dana, Valeri Harper...

Eva Mendez


Glumica je kao tinejdžerka radila kao konobarica u italijanskom restoranu u okviru jednog tržnog centra, ali i na kisoku hot doga. Čak je i konkurisala za posao u maloprodajnoj robnoj kući Nordstorm, ali je jednom prilikom priznala da nikad nije bila zainteresovana za trgovački biznis.

Andželina Džoli


Isfrustrirana zbog načina na koji je jedna pogrebna kuća organizovala sahranu njenog dede, glumica je rešila da i sama uđe u ovaj posao. Međutim, njena karijera organizatora sahrana išla je samo dotle da je uspela da dobije sertifikat za bavljenje ovim poslom.

Kanje Vest


Dok je bio u srednjoj školi, suprug Kim Kardašijan je živeo neuporedivo manje glamuroznim životom nego sad, pa je jedno vreme čak radio kao prodavac u “Gepovoj“ prodavnici. Reper se na ovo iskustvo čak i osvrće u jednoj svojoj pesmi.

Džerard Batler


Zvezda filma “300“ profesionalnu karijeru je započeo kao, ni manje ni više, nego advokat. Nakon što je završio pravni fakultet, glumac se zaposlio u jednoj advokatskoj firmi, ali je na sreću svih obožavateljki koje uzdišu za njim, ubrzo dobio otkaz.

Tom Kruz


Čuveni sajentolog kao mladić je želeo da bude sveštenik, pa se čak i upisao u školu. Međutim, uprava je otkrila da je buntovni Kruz prokrijumčario alkohol u internat, pa je bio primoran da se ispiše. Neobično je to što je kasnije smisao svog života pronašao upravo u religiji sajentološke crkve.

Majkl Fasbender


Ko bi pomislio da je čovek koji se u filmu “Sram“ (“Shame”) besramno razgolitio i pokazao svoj ponos u punoj veličini, kao dečak bio asistent sveštenika. Tako je jedan od najobdarenijih muškaraca u Holivudu učestvovao u obredima krštenja i venčanja, dok se konačno nije okrenuo glumi


IZVOR


0   Spam
LaMistress   (2013-11-14 10:32 AM) [Sadrzaj]
pre da ima zajednickog sa Topalovicima  lol