Pocetna » Zanimljivosti


Šta donosi "Uncharted 4: A Thief's End"?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 722
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-13

Slike iz Šta donosi "Uncharted 4: A Thief's End"?


Najava za "Uncharted 4: A Thief's End" propraćena novim trejlerom oduševila je okupljene na E3 konferenciji u Los Anđelesu. Razvojni tim "Naughty Dog" podelio je sa ljubiteljima popularne igre prve detalje vezane za priču.

Još od prve najave novog dela Uncharted koji je najavljen na predstavljanju Plejstešn 4, veliki broj ljudi čekao je da vidi gde će sledeća avantura odvesti Nejtana Drejka.



„Nekoliko godina nakon njegove poslednje avanture, 'penzionisani' Nejtan Drejk primoran je da se vrati u svet lopova. Sa mnogo većim ličnim ulogom, Drejk kreće u potragu kojom će raskrinkati istorijsku zaveru koja stoji iza gusarskog blaga“, obelodanili su iz "Naughty Dog".

Prema njihovim rečima, nova avantura će mu ujedno biti i najteža dosad, koja će mu testirati fizičke granice, odlučnost i, na kraju krajeva, šta je spreman da žrtvuje da spase one koje voli.

Studio "Naughty Dog" angažovao je režisere video-igre The Last of Us Nila Drukmana i Brusa Strejlija da vode razvoj sledećeg putovanja Nejtana Drejka.


IZVOR