Pocetna » Zanimljivosti


Šta muškarac gleda na FB profilu devojke koja ga zanima




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1036
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-08-02


Fejsbuk je odlično mesto da muškarac devojku za koju je zainteresovan dobro odmeri, prouči, oceni, proceni, pokaže svojim prijateljima…

Biće da nema neke velike razlike u načinu na koji i muškarci i žene koriste društvene mreže ne bi li što bolje uradili "domaći zadatak”, tj. upoznali potencijalnog partnera pre započinjanja veze.

Možda je razlika u tome što muški više "pare oči” ženskim fotkama, a žene se više bave "detektviskim” poslom tj, otkrivanjem što više pojedinosti o njegovoj prošlosti.

Ipak, evo šta najčešće muškarci rade na ženskim Fejsbuk profilima:

Gledaju letnji foto album
Nema boljeg načina da vide šta ih čeka nego da pogledaju nekoliko slika sa letovanja devojke za koju su zainteresovani. Ovaj album ima sve što mu treba: uvid u figuru, figure prijateljica i priliku da je vidi bez šminke i fotošopa.
Devojke, pažljivo s fotkama!

Dobro, staro uhođenje
Muškarcima danas nije teško da prate aktivnosti žena – osim što statusima i fotkama daju do znanja gde se kreću, tu je i omiljeni "check-in”. Nemojte se čuditi ako sretnete dečka koji vas muva na neočekivanom mestu, i nemojte misliti da je to baš tolika slučajnost. Možda je jednostavno video gde se nalazite, i pojavio se.

Pripremaju se za razgovor
Slučajno je spomenuo knjigu koju trenutno čita i, gle čuda, to je vaša najdraža knjiga? Muškarci su kao i žene, pa će tako na Fejsbuku proveriti šta devojku zanima, čime se bavi, i neobavezno će to ubaciti u razgovor. Ovo samo po sebi nije loše, jer bolje da se malo potrudi nego da nemate o čemu da pričate.

Bivši momci
Umesto da pita o bivšima, možda je sve lepo proverio na Fejsbuku. Tako će delovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije. Proveravaće i učestalost vaše komunikacije, pa se pripremite na malo ljubomore svaki put kada bivši "lajkuje” sliku ili status.

Muški prijatelji
Vaš najbolji drug za njega znači pretnju koje se mora paziti, a svi muškarci koji su samo prijatelji, za njega su potencijalna opasnost. Svaki komentar od strane muškog prijatelja kod njega će izazvati reakciju, a ako smatra da je taj muški prijatelj privlačniji od njega, mogao bi da bude ljubomoran.