Pocetna » Ljubav i Sex


Šta tvoje seksualne fantazije govore o tebi?
  Ocenite članak: 1
pregleda: 455
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-18


Žene maštaju o čokoladi, cipelama, torbama i savršenim muškarcima, a neretko imaju i nevaljale seksualne maštarije. Najčešće se ne usuđuju da ih izgovore na glas, ali to ne znači da ne postoje! Bez obzira na to što većina žena svoje maštarije nikad ne pretvori u stvarnost, psiholozi kažu da one često mogu otkriti dosta o osobi koja ih ima. Pronađite "objašnjenje" za svoje maštarije.
Seksualne maštarije često mogu otkriti dosta o osobi koja ih ima...hm....
 
Seks na brzaka

Maštaš o prezgodnom tipu kojeg upoznaješ u klubu, i s kojim nakon flerta i nekoliko seksi pogleda, na brzinu uradiš ONO negde iza kluba? Uz to, sanjaš da si u toj situaciji ti ta koja dominira i određuje pravila igre, odnosno, maštaš o divljem seksu bez emocija.

 

Ti si žena koja je u stvarnom životu jako emotivna, ali zato u svojim fantazijama odlaziš u svet neobaveznog seksa kako bi dobila poštovanje koje misliš da ne dobijaš dovoljno u stvarnom životu.

 

Kako maštariju pretvoriti u delo: Kad tvoj frajer najmanje očekuje, iznenadi ga nekim divljim i dominantnim seksom. Neka on bude iznenadan, vatren i nevaljao. Ti odigraj glavnu ulogu, ako treba čak mu zaveži ruke maramom. To će zadovoljiti lavicu u tebi, a veruj nam, i tvoj dečko će biti oduševljen kad upozna tvoju "vatrenu stranu".

 
Želiš da te gledaju

Sanjaš o tome kako te treća osoba posmatra dok vodiš ljubav, a uz to se i ta osoba
Želiš da te gledaju? Ti si egzibicionista...ali sputani

napali? Ili jednostavno u snovima uživaš u seksu u kojem ti uživaš s frajerom kojeg voliš dok oko vas prolazi gomila ljudi.

 

Ti si osoba koja je prirodno sklona egzibicionizmu, ali osećaš se sputanom zbog okoline u kojoj živiš.

 

Kako maštariju pretvoriti u delo: Ako si u vezi, svoju fantaziju podeli s partnerom što će ga dodatno napaliti prilikom seksa. A ako ste dovoljno hrabri, pokušajte da to uradite stvarno na javnom mestu - na primer u WC-u neke bučne diskoteke. Ukoliko si solo, zavedi zgodnog konobara, nepoznatog tipa u kafiću ili nekoga koga već dugo želiš, ali neka to bude kratko i slatko.

 
Maštaš o grubom seksu

Sanjaš o seksu u kojem si podčinjena, ili pak o seksu u kojem će frajer s tobom voditi ljubav dok ti spavaš, a pritom će biti pomalo grub?

 
Maštaš o podčinjenosti - možda ti fali inicijativa

Ti si osoba kojoj nedostaje samopouzdanja i nisi spremna za preuzimanje inicijative u krevetu. Ta osobina se provlači i van kreveta - u svim odnosima tražiš osobu koja će biti dominantna.

 

Kako maštariju pretvoriti u delo: Ukoliko želiš da ispuniš svoju maštariju podeli je s partnerom, ali kada ti je ispuni vodi računa o tome da se možeš osećati ili jako dobro, ili jako loše jer ti ovakav postupak može "srozati" samopouzdanje.

 
Posmatranje para koji poznaješ

Maštaš o seksu u kojem sa sigurne udaljenosti posmatraš svoju drugaricu dok vodi ljubav sa svojim dečkom?

 

Osim što si poprilično znatiželjna, ovakva maštarija znači da si zavidna i da u prijateljici vidiš konkurenciju.

 

Kako maštariju pretvoriti u delo: Nikako. Stručnjaci kažu da ova maštarija ima više veze sa samopouzdanjem nego sa seksualnošću, pa radije poradi na jačanju svojih vrlina i obuzdavanju ljubomore i zavisti.