Pocetna » Ljubav i Sex


Šta u vezi cene žene, a šta muškarci?
  Ocenite članak: 0
pregleda: 632
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-05


Ako želite kvalitetnu vezu - neće vam biti lako. Potrebno je dosta truda da oba partnera budu zadovoljna i srećna. Magazin Redbook uradio je veliko istraživanje i anketirao po 100 muškaraca i žena koji su otvoreno rekli šta im je važno i šta najviše cene u vezi.

SEKS
Muškarci: Kod svog partnera osvojićete dodatne bodove voljom za češći seks. Muškarcima su najdraži oralni seks, i to odmah ujutro. Muškarac voli kada preuzmete inicijativu, a neće se buniti ako mu predložite porno film za zagrevanje.
Takođe u domenu seksa su i predigre. Muškarci u anketi su rekli da vole i predigru - koja počinje recimo na nekom okupljanju, van kuće, na večeri.
Žene: Dame u seksu žude za više predigre. U anketi su one vrlo konkretno otkrile svoje želje pa su na prvo mesto stavile potrebu da se ponekad za vreme intimnog odnosa partner posveti samo njihovom zadovoljstvu. Takođe je bitno da se partner potrudi da dostigne vrhunac makar iako je on "gotov". Predigra je ženama obavezna i treba da traje barem 20 minuta.

Žene su takođe pustolovne, pa im otvoreno recite ako želite da isprobate nove poze ili "pomagala".

OSIM SEKSA...
Muškarci: Oni vole da vide svoje partnerke s vremena na vreme u suknji umesto u trenerci i to ih jako uzbuđuje. Razveseliće ga ako u torbi ili novčaniku nađe poruku čije će značenje samo njemu biti jasno. Vole da pospremite za njim, a raduju se i svakoj kupovini koju obavite bez njih. Vašeg partnera će jako razveseliti da idete na večeru s njegovim prijateljem i njegovom novom devojkom.
Žene: Lista želja kod žena očekivano je drugačija. Ona će ceniti ako joj u restoranu ponudite svoje jelo jer ste primetili da njeno nije ukusno. Takođe će biti iznenađena ako pokažete interes za njen hobi. Male stvari raznežiće svaku damu pa joj slobodno donesite doručak u krevet ili kupite cvet bez posebnog povoda.