Pocetna » Sport


Šta Zvezda duguje igračima?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 848
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-05-19


Štrajk upozorenja signal nezadovoljstva, osvojen trofej, dugovi igračima se gomilaju. U klubu proteklih nedelja svi napori usmereni da se dobije licenca za igranje u Evropi.

Taj cilj je ostvaren, naime zahvaljujući kreditu i pomoći sponzora, isplaćeni su dugovi koji su kočili Zvezdu, suma veća od milion evra otišla je bivšim trenerima i igračima.

Dokumentacija o tome da su poverioci namireni je poslata u Nion, pa će Zvezda biti u žrebu za Ligu Evrope.

Međutim, "procurelo" je na drugoj strani. Naime, fudbalerima koji sada nose crveno - beli dres se duguje veliki novac. Oni su juče obustavili rad, štrajk upozorenja je podsećanje da im posle Vojvodine sledi odmor na koji ne bi želeli da odu praznih džepova.

Pristali su da rate iz prošle godine (novembra 2011.) budu namirene u avgustu, sa tim papirom Zvezda je rešila prošlu sezonu pred UEFA, ali u međuvremenu su stigle na naplatu februarska, pa sada i majska rata.

Naravno, primanja su različita, ali na to treba nadovezati nagrade, 10 000 evra za kup, kao i po 5000 za eliminaciju Partizana.

Dakle taj dug, bez rata iznosi već blizu pola miliona evra pa se otvara potencijalno novi problem, jer je sa ratama to ponovo ogromna suma

Jasno je da na "Marakani" u ovom trenutku nemaju novac da kompletno isplate igrače pre odlaska na odmor, ali treba očekivati da oni dobiju deo novca, a da sredstva za ostatak budu obezbeđena tokom leta.

Pauza počinje naredne nedelje i trajaće gotovo mesec dana, prozivka je 18. juna.



0   Spam
BMW   (2012-05-19 3:12 PM) [Sadrzaj]
Neka dabogda im i kredit porpao :)