Pocetna » Zanimljivosti


Starlete izletele iz “Survivora”




  Ocenite članak: 1
pregleda: 806
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-30


Starlete izletele iz “Survivora”: Večeras diskvalifikacija Stanije i Aleksandre zbog tuče!



Učesnice rijalitija “Survivor”, Aleksandra Nakova i Stanija Dobrojević, diskvalifikovane su iz daljeg toka takmičenja! Naime, nakon što su fizički nasrnule jedna na drugu, Andrija Milošević je došao na ostrvo odbačenih kako bi ih obavestio da zbog kršenja pravila neće nastaviti takmičenje.
Podsećanja radi, njih dve su se posvađale kada je Stanija optužila Aleksandru da je imala seksualne odnose s Vladom, a onda je usledio fizički obračun. Srpska starleta je pokušala da udari svoju makedonsku koleginicu, na šta je ova hitro reagovala, sklonila joj ruku i uputila jak udarac. Onda je Dobrojevićeva izvela zahvat nogom u pravcu Aleksandrine glave, ali je na sreću promašila. Iako nisu ni pomislile da će ova žučna rasprava uticati na njihov dalji tok takmičenja, “dame” su ipak diskvalifikovane.
VIP robinzoni bili su pomalo zbunjeni ovakvim razvojem situacije, ali im je ponovljeno da bilo kakav fizički kontakt, pogotovo onaj koji može dovesti do težih povreda, nije dopustiv u šouu.
- U ‘Survajveru’ postoje jasna pravila i svako njihovo kršenje biće kažnjeno. Svađa između Stanije i Aleksandre je upravo bila demonstracija grubog narušavanja pravila igre i šoua. Biće udaljene iz takmičenja, a kako će one i ostali učesnici primiti tu vest