Pocetna » Film


Stephen Amell u 'Ninja kornjačama 2'
  Ocenite članak: 1
pregleda: 419
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-02


Glumac koji glumi Arrowa u nastavku 'Ninja kornjača' glumit će još jednog zamaskiranog osvetnika - Caseya Jonesa


Glumac Stephen Amell, najpoznatiji po svojoj ulozi superjunaka Arrowa u istoimenoj seriji, glumit će još jednog omiljenog zamaskiranog osvetnika, ovoga puta na velikim ekranima: Amell je dobio ulogu Caseya Jonesa u nadolazećem filmu Ninja kornjače 2, nastavku prošlogodišnjeg reboota Ninja kornjača.

Amell će glumit lika koji nosi hokejašku masku i saveznik je Ninja kornjača. Elias Koteas glumio ga je u prvoj filmskoj adaptaciji Ninja kornjača, koja je izašla 1990. godine. Nakon što je vidio Jonesa, Michelangelo je komentirao: "Wayne Gretzky...na steroidima?".

"Nek mi netko nađe hokejašku masku!!!", tweetao je Amell neki dan, uz popratnu ilustraciju Jonesa, potvrdivši tako vijest o svom angažmanu u nadolazećem filmu. Osim što pomaže Ninja kornjačama, Jones je romantično povezan sa novinarkom April O'Neil, koju je u prošlogodišnjem filmu glumila Megan Fox.

Fox će reprizirati svoju ulogu u nastavku, kao i Will Arnett, koji je glumio njenog snimatelja Vernona Fenwicka. Njima će se, osim Amella, pridružiti i model Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio, kojoj će ovo biti prva prava uloga. Michael Bay ponovno će producirati film dok će se u redateljskoj ulozi naći David Green. Film se očekuje 3. lipnja sljedeće godine.


IZVOR