Pocetna » Film


Stigao je Legion




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1066
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-07-25


Marvel i FX otkrili su prvi trailer za "Legion", seriju o shizofenom čovjeku sa nevjerojatnim mutantskim sposobnostima


Ovih dana sve je u znaku Marvela i superjunaka. Predstavljanje na Comic-Conu donijelo je mnogobrojne novitete, među kojima su i najave novih projekata. Marvelov filmski svijet već je osvojio filmska platna, televiziju i Netflix, a sada će pokušati osvojiti i kabelsku. Na FX stiže Legion, spin-off serija poznatih X-Mena.

Serija, kao i strip na kojem se temelji, vrti se oko Davida Hallera poznatog kao Legion, shizofrenog čovjeka kod kojeg se isprepliće duševna bolest sa mutantskim moćim. U stripu je Haller sin profesora Charlesa Xaviera iz X-Mena no ne znamo hoće li tako biti i u seriji.



railer nam otkriva tračak njegove podvojene osobnosti - u jednom trenutku Haller je uključen u nekakvu plesnu točku, otkrivamo i posebne sposobnosti kao telekinezu, pirokinezu i sposobnost da vrati vrijeme.

Naslovnu ulogu u novoj seriji ima Dan Stevens, dok Aubrey Plaza, Katie Aselton i glumice iz Farga Jean Smart i Rachel Keller također imaju bitne uloge. Serija na male ekrane stiže tek 2017., ali Marvel je već predstavio prvi trailer. Iza projekta kao scenarist i redatelj stoji Noah Hawley, poznat po svom radu na seriji Fargo.



IZVOR