Pocetna » Film


Stigao prvi trejler za „Pedeset nijansi: Siva“
  Ocenite članak: 1
pregleda: 618
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-25

Slike iz Stigao prvi trejler za „Pedeset nijansi: Siva“ Slike iz Stigao prvi trejler za „Pedeset nijansi: Siva“


Čekanju je došao kraj! Od kada je milione ljudi širom planete osvojila vrela priča „Pedeset nijansi: Siva“, britanske spisateljice E.L. Džejms, ekranizacija prvog dela erotske trilogije nestrpljivo se iščekuje. Trejler je napokon tu!Patnju izazvanu razočaravajućom činjenicom da će neobična veza Anastasije Stil i Kristijana Greja na velikom platnu moći da se vidi tek u februaru 2015. godine, ublažavaju kadrovi iz filma Pedeset nijansi: Siva, koji su upravo dospeli na Internet.

U ostvarenju rediteljke Samante Tejlor-Džonson, glavna ženska uloga poverena je Dakoti Džonson, naslednici velikih holivudskih imena Dona Džonsona i Melani Grifit.

Bilo je planirano da u romantičnoj drami glavni muški lik tumači Čarli Hanam, međutim, on se zbog velikog pritiska i pretnji obožavalaca romana povukao. Za ulogu je, posle višemesečne agonije za producente, odabran severnoirski glumac Džejmi Dornan.S budžetom od 40 miliona dolara i uz izuzetno interesovanje za ekranizaciju, koje se oslanja na ogromnu popularnost erotske trilogije britanske spisateljice E.L. Džejms, producenti gotovo već da slave uspeh ostvarenja.

Da li će za to biti i razloga, videćemo kada pred obožavaocima romana o Ani i njenom ljubavniku bude više od trejlera.


IZVOR