Pocetna » Film


Stigao trailer za "Lost River"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 810
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-04


Redateljski prvijenac popularnog Ryana Goslinga naći će se samo u odabranim kinima početkom travnja


Za sve koji su se pitali gdje je nestao inače traženi glumac Ryan Gosling stigao je odgovor u obliku prvog trailera za njegov redateljski prvijenac Lost River. Film je nadrealna moderna priča o tinejdžeru imena Bones (Iain De Caestecker) koji pronalazi rijeku koja vodi do podvodnog grada.

Goslingove hollywoodske veze pomogle su mu da sakupi dosta impresivnu ekipu, s obzirom na činjenicu da se ipak radi o njegovom redateljskom prvijencu. U filmu se nalaze Doktor Matt Smith kao glavni nasilnik imena Bully, Christina Hendricks iz serije Momci s Madisona u ulozi Bonesove majke Billy, Saoirse Ronan (Hotel Grand Budapest) kao Rat, djevojka iz susjedstva te Eva Mendes u ulozi izvođačice Cat.

Uz takvu glumačku ekipu, univerzalno voljenog glumca u redateljskoj fotelji, snimatelja Spring Breakersa Benoîta Debiea te zanimljivu umjetničku premisu, činilo se kako Lost River čeka blistava budućnost. No kritičari nisu ostali oduševljeni nakon što je film prikazan na filmskom festivalu u Cannesu. Najviše su mu zamjerili očigledan utjecaj kultnih redatelja kao što su David Lynch, Nicholas Winding Refn i Terence Malick.

Možda je upravo to ono što će publiku oduševiti ili barem potaknuti da pogleda film. Već se spominjalo kao se film neće naći u kinima no kasnije su ipak odlučili prikazati ga, ali samo u New Yorku i Los Angelesu i to 10. travnja, dok će se istovremeno naći dostupan na zahtjev (VOD).

Kada ćemo mi imati priliku provjeriti kako se Gosling snašao kao redatelj još nije poznato tako da za sada možemo jedino uživati u traileru.


IZVOR