Pocetna » Film


Stigao trailer za novi 'Poltergeist'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 975
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-06


Reboot kultnog filma iz 1982. napravio je Sam Raimi, a film u kina stiže krajem srpnja


Zlokobni duhovi vratili su se opsjedati obitelj Bowen u rebootu Poltergeista koji radi Sam Raimi. Raimi i Gil Kenan osuvremenili su kultni horor film iz 1982. no sudeći po prvom traileru koji danas imamo prilike vidjeti, izgleda jednako strašno.

Trailer počinje sa obitelji koja pregledava kuću koja će im uskoro postati dom, a djeca se oduševljavaju kada im se počne dizati kosa na glavi od diranja kvaka na ormaru. Nakon što se napokon usele, tajanstveni znakovi koji se počnu pojavljivati otkrivaju da nije sve baš tako bajno u naizgled savršenoj kući.



Nakon što duhovi zarobe kćer, obitelj pokušava pokrenuti zajednički napad protiv njih no zli duhovi jači su od obitelji iz predgrađa. "Ovdje se ne bavimo sa nekoliko ljutih duhova.", govori im čovjek kojeg su pozvali u pomoć: "Ovo je poltergeist."

U rebootu glume Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris, Jane Adams i mlada Kennedi Clements u ulozi Carol Anne (iako se u ovoj verziji ne zove Carol Anne nego Madison). Film se u kinima očekuje 24. srpnja.


IZVOR