Pocetna » Film


Stigao trailer za The Drop




  Ocenite članak: 0
pregleda: 950
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-22

Slike iz Stigao trailer za The Drop Slike iz Stigao trailer za The Drop Slike iz Stigao trailer za The Drop Slike iz Stigao trailer za The Drop


Pod radnim naslovom poznata kao „Animal Rescue“, kriminalistička drama The Drop dobila je svoj međunarodni trailer, a objavljeno je i pregršt slika te plakat.



Kao jedna od posljednjih glumačkih uloga nesretno preminulog Jamesa Gandolfinija, ovaj film će zasigurno privući popriličnu medijsku pažnju. No, s obzirom na intrigantan zaplet ta pažnja neće biti nezaslužena.



Radnja filma se fokusira na bivšeg kriminalca koji se žarko želi izvući iz neprestanog kruga nasilja i kriminala, a slijed događaja kulminira suprotnošću njegovim nastojanjima.



Nakon što ponovno bude uvučen u kriminalni milje, sudjeluje u neuspjeloj pljački koja rezultira smrću jedne osobe.



Scenarist Dennis Lehane napisao je scenarij za film prema vlastitom predlošku, kratkoj priči „Boston Noir“. Njegov spisateljski opus očigledno se odlično prenosi na filmski ekran jer je nekoliko njegovih romana ekranizirano s izvrsnim uspjehom. Ekranizacije obuhvaćaju filmove poput Mistična rijeka (2003.), Otok Shutter (2010.) i Nestala bez traga (2007.).


IZVOR