Pocetna » Film


Stigla video najava za "Wild Card"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1281
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-14


Pogledajte što se dogodi kada Jason Statham ide na sve ili ništa protiv mafije Las Vegasa u remakeu filma "Heat" iz 1986.


Profesionalni tjelohranitelj i nepopravljivi kockar kreće na osvetnički pohod u ime svoga prijatelja. Ovaj kratki uvod za film Wild Card koji je predstavljen kao kriminalistička drama daje naslutiti kako je riječ prije svega o akcijskom filmu, barem sudeći po sinopisu i količini akcijskih scena.

Wild Card je adaptacija filma Heat iz 1986. godine s Burtom Reynoldsom u glavnoj ulozi, koji je zasnovan na istoimenom romanu. Izvorni film nije dospio u anale filma, dapače kritičari nisu ni malo bili blagi prema njemu, no to ne prijeći ovu novu verziju da poravna rezultate.

Jason Statham u filmu glumi Nicka Escalantea, ovisnika o kocki koji pronalazi posao tjelesnog čuvara u Las Vegasu. Sve polazi po zlu kada mu prijatelja brutalno pretuku članovi mafije. Statham je prisiljen suprostaviti im se, bez obzira na posljedice.

Scenarist William Goldman potpisuje i remake i original koji je snimljen prema njegovom romanu iz 1985. godine. Režije se primio Simon West koji je sa Stathamom već surađivao na nastavku Plaćenika i na Ledenom ubojici.

U filmu se uz Jasona Stathama pojavljuju i Stanley Tucci, Sofía Vergara, Milo Ventimiglia, Michael Angarano i Anne Heche.


IZVOR