Pocetna » Film


Stiže nam rimejk filma “Sam u kući”!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 764
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-08-06


Voleli ste čuveni filmski serijal Sam u kući? Uživali ste svake Nove Godine i Božića uz njega prethodne tri decenije? Divili se umetnosti malog Kevina koji je zahvaljujući genijalnoj domišljatosti na hiljadu i jedan način doskočio podlim zlikovcima koji su u više navrata probali da opljačkaju njega i njegovu porodicu? E, pa sad ćete se tek oduševiti.

Glumac Rajan Rejnolds (na velikom platnu nam je dočarao Dedpula), spreman je da nam podari rimejk čuvenog bioskopskog hita koji je do 2011. držao rekord najisplativije komedije – punih 21 godinu.

Međutim, to neće biti ono što ste očekivali. Rejnolds sprema rimejk – na svoj način. Dovoljno objašnjenje šta to tačno znači jeste radni naziv filma – Stoned Alone (Sam i “naduvan“).

Naime, radnja filma zasnivaće se na tome da je tinejdžer ostao kod kuće – sam i “naduvan”. Usled toga, umisliće da provalnici pokušavaju da upadnu u kuću. Naravno, na kraju će se to i dogoditi, a on će pokušati da im stane na kraj. Kreativno i domišljato kao i u originalu.

Inače, za ljubitelje brojanja dolara, zanimljiv podatak – Sam u kući do sada je zaradio neverovatnih 477 miliona dolara. Sjajan rezultat budući da je budžet filmova bio svega 18 miliona dolara.

A evo i najboljih fora iz filmova Sam u kući!

 



IZVOR