Pocetna » Film


Stiže nova trilogija "Ratova zvijezda"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 843
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-11-11


Za redatelja Riana Johnsona film Star Wars: The Last Jedi samo je početak putovanja u daleke galaksije. Lucasfilm je objavio kako je Johnson dobio zadatak stvoriti potpuno novu trilogiju Ratova zvijezda.

Na službenim stranicama Ratova zvijezda piše kako će Johnson režirati prvi film te napraviti za njega scenarij, te da će njegov dugogodišnji suradnik Ram Bergman također dio producentske ekipe.


U stvaranju nove trilogije, koja neće imati veze sa Skywalker sagom, Johnson će predstaviti potpuno nove likove iz dijelova galaksije koji do sada još nisu bili istraženi.

"Svi smo voljeli raditi s Rianom na filmu The Last Jedi.", rekla je Kathleen Kennedy, predsjednica Lucasfilma. "On je kreativna snaga i gledati ga kako stvara The Last Jedi od početka do kraja je bila jedna od velikih sreća u mojoj karijeri. Rian će napraviti nevjerojatne stvari od praznog platna svoje nove trilogije."

Za sada još nije poznato kada će nova trilogija zaživjeti, ali do tada nas čeka još filmova iz poznate priče, prvi na redu je Star Wars: The Last Jedi, koji u kina stiže 14. decembra.


IZVOR


0   Spam
zajackod   (2017-11-11 7:30 PM) [Sadrzaj]
Licno mi je drago zbog novih i razlicitih nastavaka "Star Wars"-a ,ali prva trilogija mi ostaje "zakon" + naravno i sledeca 3 dela koja su usledila ... Ovo ostalo ce biti deo sasvim novog "Star Wars"-a i to mi je drago ,ali verovatno ce biti mesavina "Star Wars"-a i "Star Trek"-a ili nesto vec verovatno vidjeno ili sl. ... da