Pocetna » Film


Stiže "Smrt na Nilu".




  Ocenite članak: 0
pregleda: 853
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-11-22


Nakon putovanja vlakom 20th Century Fox spreman je krenuti i na riječno krstarenje!

Nakon Ubojstva u Orient Expressu, koji je sa prikazivanjem krenuo prije desetak dana, Fox već u planu ima adaptaciju još jednog djela slavne spisateljice Agathe Christie - Smrt na Nilu.

Michael Green, koji je adaptirao scenarij za Orient Express, potpisat će scenarij, a očekuje se da će se peterostruko nominiran za Oskara Kenneth Branagh, vratiti u redateljsku ulogu te u ulogu glavnog lika, poznatog detektiva Herculea Poirota.


Roman Smrt na Nilu je prvi puta objavljen 1937. godine sa pričom o slavnom detektivu na odmoru u Egiptu. Njegovom krstarenje rijekom Nilom pretvori se u tragediju kada ljubavni trokut završi smrtonosno.

Još nema službenih informacija kada bismo mogli očekivati još jednu adaptaciju popularnog krimića, ali pregovori su u punom jeku. Roman je već dobio jednu adaptaciju i to 1978. godine sa Peterom Ustinovom u ulozi Herculea Poirota. Film je osvojio i Oskara i to za kostimografiju.

Dok ne stigne Smrt na Nilu imamo priliku pogledati Ubojstvo u Orient Expressu, film koji donosi zvjezdanu glumačku ekipu u kojoj su osim Branagha Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Derek Jacobi, Michael Pena, Penelope Cruz, Willem Dafoe i Josh Gad. Film se trenutno prikazuje i u hrvatskim kinima.


IZVOR


0   Spam
zajackod   (2017-11-25 8:40 AM) [Sadrzaj]
"Ubistvo u Orient Expresu" mi se svidelo ,tako da jedva cekam i sledeci film po romanu A. Kristi "Smrt Na Nilu" ... da