Pocetna » Film


Stižu novi nastavci za 'Kralj lavova'!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1209
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-12

Slike iz Stižu novi nastavci za 'Kralj lavova'! Slike iz Stižu novi nastavci za 'Kralj lavova'! Slike iz Stižu novi nastavci za 'Kralj lavova'!


Jedan od nautjecajnijih animiranih filmova svih vremena, Kralj lavova, stiže na male ekrane za novu generaciju!

Prema onome što piše The Hollywood Reporter, Disney Junior je naručio animirane nastavke u obliku TV filma i serije pod nazivom The Lion Guard koji bi svoju premijeru trebao imati tijekom 2015. godine prvo kao film te godinu poslije kao serija.



Budući da je Kralj lavova prvi djeci predstavio na njima prilagođen način ideju da će im roditelji jednog dana umrijeti, iz Disneya su odlučili ovaj animirani klasik pružiti i trenutno najmlađoj generaciji.

Podsjetimo, nakon uspjeha filma Kralj lavova (zaradio 987 milijuna dolara diljem svijeta) isti je pretvoren u mjuzikl koji je slijedila animirana serija Timon i Pumbaa, dva filma koji su direktno objavljeni na DVD-u Kralj lavova 2: Simbin ponos i Kralj lavova 3: Hakuna matata te ponovna distribucija Kralja lavova u kina u 3D verziji.



Najnoviji TV nastavak, film, slijedit će jedno mladunče Simbe i Nale koje će postati vođa grupe koja štiti Ponosnu zemlju (Prideland). Trenutno nisu poznati ostali detalji, ali očekuje se pojavljivanje i svima omiljenih likova (Timon, Pumbaa i ostali).



I TV film i serija kao ciljanu grupu imaju djecu u starosnoj skupini od dvije do sedam godina, no ne sumnjamo kako će u njima uživati i oni stariji.


IZVOR