Pocetna » Sport


Stojke (za sada) bez poziva




  Ocenite članak: 0
pregleda: 943
Dodao/la: _Sweeper_
datum: 2011-11-07




Dan pre nego što će privremeni selektor reprezentacije Radovan Ćurčić objaviti spisak reprezentativaca na koje računa za prijateljske mečeve protiv Hondurasa i Meksika ovog meseca, izgleda da je rešena i poslednja misterija.

Golman Partizana Vladimir Stojković najverovatnije se neće naći na spisku putnika koji idu na ovu latinoameričku turneju. U izjavi za Sportal.rs golman Partizana rekao je da još nije dobio poziv selektora.

"Nisam dobio poziv za reprezentaciju. Što se mene tiče, ja nisam zatvorio vrata nacionalnog tima i nikad ja nisam imao problem sa odazivanjem na poziv selektora. Tu sam za Srbiju uvek. Mislim da svakome stavljanje na spisak selektora mora da predstavlja čast. Ako neko misli drukčije, sa njim nešto nije u redu. Ipak, mislim da je u ovom trenutku najvažnije da se reprezentacija oporavi posle kvalifikacija u kojima nismo uspeli da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je Stojković za Sportal.rs.

Poslednji meč za Srbiju Stojković je odigrao početkom oktobra prošle godine, kada je Srbija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo poražena od Estonije sa 3:1. Već na narendom gostovanju u Đenivi golman Partizana bio je meta napada huligana.

Selektor Vladimir Petrović posle te utakmice nije ga više zvao na okupljanje nacionalnog tima.