Pocetna » Ljubav i Sex


Striptiz samo za njegove oci




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1853
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-07-31


Striptiz je eroticni ples kojim zena (ili muskarac) lagano odbacuje svoju odecu u ritmu zavodljive muzike. Svaki muskarac masta o jednom nezaboravnom striptiz shou. Pa onda, zasto da to ne poklonite vasem partneru. Ne treba da ste profesionalac da ugrejete atmosferu do maksimuma.

ZLATNA PRAVILA:

- Pripremite se. Vezbajte pred ogledalom. Naucite da plesete lagano i zavodljivo. Vasa koza treba da bude meka, nezna i da lepo mirise. Ne zaboravite da izdepilirate sve delove tela koje zelite da istaknete, da se namazete mlekom ili uljem za telo i da potrosite veliku kolicinu vaseg omiljenog parfema.

- Obucite seksi donji ves. Necete pogresiti ako izaberete svilu u crnoj ili crvenoj boji. Isto tako i bela nije za zanemarivanje. Ona asocira na nevinost, pa zato neki muskarce ne mogu odoleti beloj seksi odeci.

- Nosite tenke carape. Da li ce te izaberati carape duzine do ili iznad kolena to je vas izbor.

- Seksi odeca. Prvo pravilo za odecu je da moze lako da se odbaci. Bez obzira da li cete obuci samo mantil ili imate neku ulogu (medicinska sestra ili uciteljica), vazno da je mozete lako da je skinete.

- Nosite visoke potpetice. Mozete i da odlucite da ne nosite cipele, da imate vecu stabilnost, no nema nista seksipilnije od visokih potpetica. Ne odbacujte potpetice, od njih cete se osecati vise seksi, a istovremeno ce da pokazati i vasu figuru.

- Prilagodite svetlo. Napravite lepu atmosferu uz pomoc aromaticnih sveca. Na svetlosti svece, dobicete vise samopouzdanja.

Vas partner neka sedne na krevet i zapocnite. Ako sve ovo uraditili bez njegovog znanja, kada vas vidi on ce poludeti za vama.

ZLATNI SAVETI:

1. Gledajte ga pravo u oci. U tekom celog plesa, gledajte ga zavodljivo. Vas seksi pogled ce ga izludeti.

2. Dodirujte svoje telo. Vase ruke neka maze one delove tela, kojima zelite da privucete njegovu paznju.

3. Njegove ruke drzite sto dalje od vas. Ne dozvolite da vas dodiruje. Recite mu da sedi mirno i da uziva.

4. Pocnite da se skidate. Skidajte se lagano u ritmu muzike. Da bude sto interesantnije skidajte se dok ste okrenuti ledjima, a onda se naglo okrenite prema njemu. Plesite obuceni. Naramenice grudnjaka skidajte jednu po jednu, a onda bacite grudnjak na njega.

5. Plesite sa svojom kosom. Muskarci obozavaju zensku kosu. Podignite kosu sa obe ruke nagore i onda je pustite.

6. Ne skidajte svu odecu. Ostavite deo od vase odece na vama.

Na kraju, priblizite se vasem partneru i noc moze da pocne.

Lektor & Korektor: NEKINEDI


+2   Spam
Fizica   (2012-07-31 11:34 PM) [Sadrzaj]
Zaboravili ste glazbenu podlogu!!!
Evo:



brows2 lol