Pocetna » Zanimljivosti


Stvari koje će ukloniti 5 godina s tvog lica (bez pomoći plastičnog hirurga)




  Ocenite članak: 0
pregleda: 850
Dodao/la: Sanja
datum: 2012-06-29


Sve žene vole izgledati mlađe, što je uz stres, štetne sunčeve zrake i premalo sna ponekad gotovo nemoguće, ali donosimo zaista dobre vijesti. Uz ovih par trikova u kratkom ćeš roku izgledati i do pet godina mlađe, i to bez posjete hirurgu ili skupocjenih krema koje koštaju više od tvojih novih cipela i kostima zajedno.

1. Svijetli pramenovi

Svjetlije nijanse licu daju mekoću i mladenački izgled, pa mnogi poznati frizeri svojim klijentkinjama preporučuju pramenove koji jednostavno "skidaju godine". Ne kažemo da moraš postati plavuša ako ti to nikako ne pristaje, ali nekoliko pramenova u toplim smeđim nijansama ili boji meda svakako će učiniti čuda za tvoj izgled.

2. Mekane šiške
Poseban naglasak ovdje stoji na riječi "mekane". Oštro odrezane šiške, baš kao i stroga paž frizura učinit će da crte tvog lica izgledaju oštro i starije, ali mekane šiške koje nježno padaju na čelo dat će ti instantni mladenački look bez puno truda.

3. Ružičasto rumenilo

Smeđe i crvene nijanse na obrazima čine našu kožu naizgled starijom pa je tako puno pametnije koristiti ružičaste nijanse koje "otvaraju" lice i daju mu svježinu. Posebnu prednost dajemo ružičastim rumenilima sa svjetlucavim česticama koje odbijaju svjetlost.

4. Malo deblje obrve

Tanko iščupane obrve u stilu Pamele Anderson nisu samo demode - one takođe dodaju godine našem licu. Malo punije, lijepo iscrtane obrve vratit će fokus na oči i skinuti nekoliko godina s tvog lica.

5. Preplanuli ten

Bijeli ten izgleda lijepo ako sa njim dolazi i 8 sati sna, zdrav život i puno vode, ali u današnje doba on najčešće obilježava umoran i napaćen izgled pa stoga ne škodi dodati licu malo boje. U drogerijama možeš pronaći mnogo proizvoda za samotamnjenje lica, pa ne bi bilo loše da pokoju kapljicu takve kreme svakih nedelju dana ubaciš u svoju rutinu njege.