Pocetna » Film


Sumanuta vožnja Toma Hardija kroz noć!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 274
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-30

Slike iz Sumanuta vožnja Toma Hardija kroz noć!


Uzbudljivo i jedinstveno ostvarenje o čoveku koji se bori da spasi sve što je vredno u njegovom životu, „Opasan poziv“, od sutra u domaćim bioskopima. Film Stivena Najta prikazuje kako samo jedna odluka može da dovede do potpunog kolapsa života.

Ivan Lok (Tom Hardi) je marljivo radio kako bi živeo kako je zamislio, posvetivši se u potpunosti poslu koji voli i porodici koju obožava. Jedne večeri, uoči najvećeg izazova u karijeri, Ivan dobija neočekivani telefonski poziv, koji pokreće niz događaja koji će rasplesti istinu o njegovoj porodici, poslu i životu.

Pored Toma Hardija, u filmu se „pojavljuju“ glasovi Rut Vilson, Endrju Skota, Olivije Kolman, Toma Holanda i Bila Milnera.Filmsko ostvarenje Opasan poziv je režirao Stiven Najt, poznat publici po ostvarenjima Zakletva (Eastern Promises) i Slatke pokvarene stvari (Dirty Pretty Things).

Nakon što je imao samo jedno mesto za snimanje - unutrašnjost automobila - Najt je istakao da je sama produkcija filma trajala kratko, ali da je bilo neverovatno teško. Film je snimljen za osam noći, dok je Tom Hardi prisustvovao setu tokom šest noći.

Producent filma, Gaj Hili povodom „zgusnutog rasporeda snimanja“ nedavno je izjavio: „Morali smo da pokrijemo svaki ugao. Možda je na papiru film Opasan poziv jedan od najjednostavnijih filmova u koji sam bio uključen, ali sam tokom njegovog snimanja prisustvovao najdužim produkcijskim sastancima u svojoj karijeri“.

Dok je Hardi sniman u automobilu, „glasovni“ glumci su razgovarali sa njim iz hotelskih soba u Londonu. Najt je tretirao glumačku postavu kao da su u pozorištu, i napomenuo im je da, „ako se nešto promeni, improvizujte kao da ste na pozornici“. Prema njegovim rečima, „oni su to briljantno izveli“.


IZVOR