Pocetna » Ljubav i Sex


Suptilno ga naterajte da vas ljubi dole




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1033
Dodao/la: Nesa
datum: 2011-11-29


Verovatno već svi znaju koliko muškarci vole oralni seks, ali kad bi trebalo da ''uzvrate uslugu'', nisu baš uvek spremni za akciju.

Žene najčešće zbog stidljivosti ne znaju kako to da traže, te ćemo vam otkriti par suptilnih načina kako svog dragog da privoleti za oralni seks.


Šapatom mu recite šta želite

S obzirom na to da muškarci nekada ne čitaju misli, a ne sete se sami da vrate uslugu, posle nezaboravnog seksa koji ste mu pružili, šapnite mu na uvo da je sledeći put na njega red.


Hajde, spusti se niže...

Mnogi muškarci vole direktne žene koje se ne boje da traže ono što žele. Ako je vaš muškarac takav, jednostavno ga pitajte: ''Želiš li da se spustiš malo niže?''.


Uskočite u tuš i napravite atmosferu

Prestanite se brinuti oko mirisa, na taj način i svom partneru stvarate averziju. Ako baš želite da budete potpuno sigurni i opušteni, uskočite pod tuš. Nemojte koristiti previše sapuna, jer muškarci vole vaš prirodni miris. Feromoni će odigrati svoje.

Ohrabrite ga, nemojte da ga kritikujete.



Kad je oralni seks u pitanju, nikada ne kritikujte svog muškarca. Pohvalama ćete učiniti čuda, a kritike bi ga mogle da ga blokiraju. Vodite ga svojom rukom i imajte na umu da i on, kao i vi, može imati i verovatno ima tremu.


Probajte pozu ''69''


Ova poza pruža vam mogućnost istovremenog zadovoljstva. Uživajte, istražujte i ne brinite se ako sve ne rezultira orgazmom. Samo vežbom se stiže do savršenstva.


Gurnite ga lagano prema dole


Naravno, ne grubo i nenadano. Čekajte da se oboje ''zagrejete'', a posle toga stavite ruku na njegovu glavu i gurnite ga lagano prema dole. Onda bi trebalo sve da mu bude jasno.


Potpuno se depilirajte tamo dole


Samo pogled na potpuno depiliranu intimnu zonu može da uzbudi muškarca, a i vama može biti podsticaj. Daćete mu do znanja da ste se zbog njega uredili i da želite da ga zavedete, a to će mu biti jako uzbuđujuće.


''Dragi, želim detaljan tretman''



Idući put kad budete intimni, recite mu da želite da poljubi svaki centimetar vašeg tijela. Vi se pobrinite da stvarate više buke i uzdaha kad krene tamo dole. Shvatit će poruku.


0   Spam
Skorpion   (2011-11-29 11:59 PM) [Sadrzaj]
hahahahahhah svaka cast