Pocetna » Film


"Taboo" dobija drugu sezonu.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 745
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-03-10


Taboo, dramska serija Toma Hardyja, Stevena Knighta i Hardyjevog oca Chipsa, dobila je službeno odobrenje za drugu sezonu.

Prva od osam epizoda prve sezone premijeru je imala sredinom siječnja, a uz Hardyja u glavnoj ulozi u seriji smo imali priliku vidjeti Oonu Chaplin, Jonathana Prycea i Marka Gatissa.

Smještena u 1814. godinu, dramska serija donosi priču o Jamesu Delyneyju (Hardy), avanturistu koji se nakon deset godina vraća iz Afrike u rodni London gdje otkriva mračnu obiteljsku zavjeru, te planira osvetu za smrt svog oca.

Knight je još prije jasno dao do znanja kako se nada novim sezonama: "Mislimo da možemo i drugu i treću, takav je plan. Nakon toga, tko zna? Serija je u osam dijelova - to je dosta vremena."

Komentirajući odobrenje nove sezone Hardy je rekao: "Zahvalni smo i uzbuđeni što ćemo nastaviti suradnju sa BBC-jem i FX-om u stvaranju britanske drame. Fantastične vijesti."

"Oduševljeni smo što ljudi žele znati što se događa dalje i da su BBC i FX spremni za još avantura sa vražjim Delaneyjem i ligom prokletnika.", dodao je izvršni producent Ridley Scott.

Datum premijere druge sezone još nije poznat, ali vjerojatno ju možemo očekivati početkom 2018. godine.


IZVOR