Pocetna » Film


Teaser trailer "Ant-Mana" namijenjen ljudskom oku!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 445
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-05


Nakon što smo se zabavljali nagađajući što je prikazano u "mravljem" traileru Marvel je objavio i pravi "ljudski" videoNakon izvrsne medijske taktike i objavljivanja minijaturnog ili "ant-sized" trailera za Ant-Mana nije dugo trebalo da iz Marvela objave i trailer u veličini prikladnoj za ljudske oči. Međutim, video se pokazao kao svojevrsno razočaranje jer su mnogi očekivali drugu dvominutnu video najavu.

U teaseru, kojeg možete pogledati u nastavku, tijekom nepunih 18 sekunda, koliko traje video najava, uspješno je stisnut pokoji kadar iz filma.


pak, još jednom upozoravamo kako je ovaj kratki video samo uvod, a pravi trailer nas očekuje za samo nekoliko dana. Kako iz Marvela najavljuju, pravi trailer će biti objavljen 6. siječnja, kada se očekuje velika pomama gledatelja pred malim ekranima. Trailer Ant-mana moći ćete pogledati za vrijeme dvosatne premijere serije Marvel's Agent Carter.

Prisjetimo se kako ćemo u glavnoj ulozi Ant-mana vidjeti Paula Rudda, superjunaka koji ima sposobnost smanjivanja, uz istovremeno iznimno povećanje snage. Uz njega, Michael Douglas glumi znanstvenika Hanka Pyma, Ant-manovog mentora. Udruženi, njih dvojica moraju sačuvati tajnu iza tehnologije odijela kojeg Ant-man nosi, ali i spektakularnom pljačkom moraju spasiti svijet.


U filmu također glume Evangeline Lilly, Michael Pena, Corey Stoll, Judy Greer, David Dastmalchian, John Slattery i Bobby Cannavale.

Premijera Ant-mana u svjetskim kinima zakazana je 17. srpnja.


IZVOR