Pocetna » Film


Terminator se vratio! Kakav nas Švarceneger čeka u petom nastavku filma




  Ocenite članak: 0
pregleda: 877
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-15

Slike iz Terminator se vratio! Kakav nas Švarceneger čeka u petom nastavku filma Slike iz Terminator se vratio! Kakav nas Švarceneger čeka u petom nastavku filma


Glumac Arnold Švarceneger ima punih 66 godina, a upravo je počeo rad na petom nastavku Terminatora. Ako ste uopšte sumnjali da će se vratili, možda ste malo potcenili Švarcija, pošto on sam izvodi opasne scene.



Glumac je u intervjuu za "Miror" rekao da se ne oseća isto kao i sa 30 godina, ali da su vratolomije sastavni deo njegovog posla.

- I dalje me "razbijaju" i razvlače, ali tako je kako je. Jednostavno, ko ne može da radi zahtevne scene, nije za ovaj posao - rekao je Švarceneger.

- To vam je kao da radite nešto neobično i umoran si, a sledećeg dana tvoje telo se ne oporavlja kao kad si bio tridesetogodišnjak. No, ako to stavimo na stranu, i dalje trčim, skačem i bijem se - kaže glumac.



Uloga zahteva sat kardio treninga ujutru, i sat treninga uveče. Arnolda trenira i pravi specijalac.

Kako je otkrio Švarci, i Terminator stari.

- Ispod kože i mesa se nalazi mašina. Skelet je matalni, ali je koža ljudska. Ona stari, naravno, Terminator ne stari kao ostali ljudi, ali ipak stari.


IZVOR