Pocetna » Film


The boss baby (2017)
  Ocenite članak: 1
pregleda: 1342
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-02-10


Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima.
 

 


Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavi ON, novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelj i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak.

 Emocionalna i razigrana komedija o porodičnim vrednostima, Mali šef u bioskope dolazi na proleće 2017. godine.

Režija: Tom McGrath

Uloge: Srđan Timarov, Nikola Brun, Ivana Knežević
 

 

 IZVOR


+1   Spam
FUBAR   (2017-02-13 2:40 PM)
Licno volim Animirana Ostvarenja , pa tako verujem da ce i ovo Delo proci zapazeno i bar meni licno zanimljivo i zabavno sudeci po vidjenom treileru ,a proizvodjac "DreamWorks" je izbacivao prilicno dobra Dela u proslosti tako da ne verujem da su sada odstupili od svog proverenog kvaliteta.Uzevsi u obzir da je film sinhronizovan ,rado su ici u bioskop sa svojim klincem /5.5 god./ da ga odgledamo na velikom platnu i u 3-D-u.Licno ne volim sinhronizovane filmove ,jer volim da cujem originalne glasove glumaca ,preklapanje muzike koja je u vecini slucajeva poznata i doprinosi opstem dozivljaju Animiranog Filma bas kao i bilo kog drugog.Do sada sam uzivao i uvek voleo da pogledam Animirana Ostvarenja ,tako da zasigurno necu propustiti ni ovo kao ni bilo koje drugo koje bude izaslo u buducem vremenu.Hvala na informaciji B)  gj