Pocetna » Zanimljivosti


The Walking Dead Sezona 10 Finale biće prikazano kasnije ove godine
  Ocenite članak: 0
pregleda: 631
Dodao/la: Casper
datum: 2020-04-23


Iako se svet čini kao da je u nekom postapokaliptičnom filmu, stvarna post-apokaliptična TV serija kotrlja se polako. Ili smo tako mislili ... Čak i The Walking Dead je morao da poklekne pod pritiskom Corona-virusa, jer finale sezone 10 neće biti spremno za gledanje u zakazanom terminu.

"Trenutni događaji su nažalost onemogućili završetak postprodukcije na The Walking Dead Sezona 10 Finale, tako da će se trenutna sezona završiti sa 15. epizodom 5. aprila", navodi se u saopštenju američke mreže AMC." Planirano finale pojaviće se kao posebna epizoda kasnije tokom godine." Emisija, koja se prikazuje na Fox-u u Velikoj Britaniji nakon američkog debija, već je na udaru velike pauze u produkcijama, jer je predprodukcija u sezoni 11 odložena.

A to nije jedini ugao Walking Dead univerzuma koji je pogođen. Planirani spin-off filma The Walking Dead: World Beyond, koji je već završio snimanje i koji je imao za cilј da debituje nedelјu dana nakon finala poslednje sezone glavne emisije, sada će biti preseljen na neki termin kasnije u godiniIZVOR