Pocetna » Film


Tilda Swinton i Tom Hiddleston kao vampirski ljubavnici




  Ocenite članak: 1
pregleda: 837
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-05

Slike iz Tilda Swinton i Tom Hiddleston kao vampirski ljubavnici


Redatelj Jim Jarmusch poznat je po tome da je eksperimentriao sa skoro svim filmskim žanrovima, od komične drame Tajanstveni vlak preko akcijskog filma sa samurajima (Put samuraja) pa sve do kriminalističkog trilera Granice kontrole.

Stoga ne čudi da se primio i režije jedne vampirske priče. Sada je stigao i prvi međunarodni trailer za film Only Lovers Left Alive, koji je već doživio svoju premijeru na nekoliko festivala no u kinima će se službeno naći u prosincu ove godine.



U glavnim se ulogama nalaze Tilda Swinton i Tom Hiddleston kao Adam i Eva, par besmrtnika grubo odsječenih od ljudskog društva. On je roker koji se nikako ne može naviknuti na moderan svijet, a Eva, čim osjeti njegovo nezadovoljstvo dolazi k njemu kako bi mu pomogla. No njena mlađa sestra komplicira stvari u njihovom odnosu. U traileru se direktno povlači paralela između vampirske žeđi i ovisnosti o drogama, čime bi se mogla podvući crta između rokerskog životnog stila Adama i Eve.

Uz Swinton i Hiddlestona, u filmu glume i John Hurt, Anton Yelchin i Mia Wasikowska. Osim što drži redateljsku palicu, Jim Jarmusch je napisao scenarij za ovu romantičnu horor dramu.


IZVOR