Pocetna » Film


Tom Hardy i Gary Oldman su u potrazi za serijskim ubojicom




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1116
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-29


U prvom traileru za napeti triler 'Child 44' otkrivamo priču o ruskom agentu koji pokušava uloviti serijskog ubojicu


Stigao je prvi trailer za film redatelja Daniela Espinoze Child 44, koji se temelji na istoimenom romanu Toma Roba Smitha, prvom u trilogiji o osramoćenom ruskom agentu Leu Demidovu, koji istražuje niz užasnih ubojstava djece tijekom Staljinovog režima u Sovjetskom savezu.

Politički nabijen triler o serijskom ubojici smješten je u Sovjetsku Rusiju u 1953. godinu te prati moralnu dilemu agenta tajne policije Lea Demidova (Tom Hardy), koji izgubi status, moć i dom nakon što odluči istražiti ubojstva djece u zemlji u kojoj takvi zločini navodno ne postoje.

Istjerani iz Moskve u turobnu provincijalnu stanicu, Leo i njegova supruga Raisa (Noomi Rapace) udruže snage sa generalom Mikhailom Nesterovim (Gary Oldman) u potrazi za serijskim ubojicom koji vreba dječake. Njihovoj potrazi za pravdom prijeti zataškavanje koje predvodi Leov psihopatski suparnik Vasili (Joel Kinnaman), koji je uvjeren kako "ne postoje zločini u raju".

Uz već spomenutu glumačku ekipu, u filmu će se naći i Jason Clarke te Vincent Cassel. Scenarij je prema književnom predlošku napravio Richard Price, a film nas u kinima očekuje već ovoga proljeća, točnije krajem travnja.


IZVOR



0   Spam
alex69   (2015-05-24 1:06 PM) [Sadrzaj]
Kad? Jel iko zna?

0   Spam
pitija   (2015-04-15 2:30 PM) [Sadrzaj]
Jedva cekam.

0   Spam
Plavusan   (2015-01-29 9:57 PM) [Sadrzaj]
Bice sjajan !