Pocetna » Film


Tom Hardy i Leonardo DiCaprio snimaju vestern
  Ocenite članak: 0
pregleda: 456
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-06

Slike iz Tom Hardy i Leonardo DiCaprio snimaju vestern Slike iz Tom Hardy i Leonardo DiCaprio snimaju vestern


Nakon snimanja filma Vuk s Wall Streeta (2013.) i nominacije za Oscara, vijesti o Leonardu DiCapriju su pomalo zamrle, no budite bez brige, snimanje novih projekata je itekako u planu. Leonarda ćemo ponovno vidjeti u glavnoj ulozi u vesternu The Revenant.Uz njegov bok stajat će britanski glumac Tom Hardy. Hardy je potvrdio svoje sudjelovanje na filmu tek nakon što je uskladio snimanje svojih brojnih filmova koji su na rasporedu za izlazak u 2015. godini, od kojih su najglasovitiji Mad Max: Fury Road i Legend.

The Revenant je triler o osveti koji je nastao po predlošku knjige Michaela Punkea iz 2002., a redatelj Alejandro González Iñárritu navodno ima želju ekranizirati knjigu proteklih deset godina. Scenarij potpisuje Alejandro González Iñárritu u suradnji s Markom L. Smithom.U središtu radnje ovoga vesterna je Hugh Glass, lovac na krzna koji je baziran na stvarnoj osobi s početka 19. stoljeća. U prostranstvima Sjeverne Amerike Hugha napadne medvjed, a navodni spasioci ga opljačkaju i ostave na milost i nemilost divljine. Triler prati njegov čudesni povratak u civilizaciju i plan osvete prema svojim „spasiocima“.

Alejandro González Iñárritu, za čiji je posljednji film Birdman nedavno izašao trailer a uskoro stiže i premijera, planira snimanje "The Revenanta" na jesen ove godine te bi tako premijeru mogli dočekati na jesen iduće godine.


IZVOR